Från vår (sommar) till vinter

Vad hade vi förra helgen? 26 grader?! Jag tog bort vinterkläderna i veckan. Imorse sa mobilen 6 grader  ("känns som 1 grad").  Det regnade också. Men jag vet att jag inte ska klaga, det vänder snart igen. 

Efter lunch, och lite spel, gav vi oss i alla ut för att gå till Pearl market.  Jag hade kontakt med "vår" glasögonkille i veckan och han lovade att Tom skulle gå komma in i helgen.  De hade lättat lite på kontrollerna (fortfarande temp-mätning och QR-koden i Alipay (som ska visa grön)).  Vi kom in och ingen kunde vara gladare än Tom. 

(null)

Tom fick köpt 2 par läsglasögon. 

(Det blev galet fuktigt i masken och det var väldigt skönt att ta av den när vi kom hem.)

Sen gick vi en sväng. Väldigt många butiker var tyvärr stängda. Hoppas att det snart vänder så att de inte behöver stänga ner helt. 

Hem igen. Men mycket kläder på. Jag skulle visat en bild på Thildas regnkläder. På tok för små! Hon såg ut som en Michelin-gubbe med byxorna på halv stång. 

(null)

Vi njuter inne. Köpte ett Scrabble Junior idag så vi ska öva på ord. Jag försöker att ignorera tankarna på mina studier men det löser sig. Nästa vecka! Ska be ayin om några extra timmar för att kunna fokusera. 

/Charlotte 

Kommentera här: