Lugn hemma-dag

Igår kväll var vi på kalas, Oskar fyllde år. Vi bjöds på god mat och smaskig eferrätt. Mums! Thilda blev bortskämd med specialmat - tacos. En mysig kväll! 
 
På väg till kalaset. Masken måste vara på så fort man går utanför dörren.
 
 
 
Vi gick hem innan nio och somnade snart gott i sängen. Alla tre i vår säng. Det var mysigt men man sover inte alltid så gott... Thilda rör sig en del. Inatt ropade hon efter mormor också. 🙂 Tom var uppe på toaletten men, kors i taket, jag somnade faktiskt om. Jag sov i drygt 12 timmar och Thilda ytterligare en timma. Skönt! Idag har vi tagit det ganska lugnt. Det blev en promenad till affären och slaktaren mitt på dagen. 
 
 
Sen hem för en tidig middag, som vi faktiskt beställde från Geneva. Vi skulle beställt pasta-pesto-kyckling men den var slut. Då bestämde vi oss för att beställa från ett nytt pizza-ställe, från Sherpas. Vi gjorde det. Sen ringde min mobil 10 min senare och sa att den restaurangen inte hade öppnat, öppnar först på torsdag. Beställningen cancellerades och pengarna kom direkt tillbaka på kontot. Då blev det Geneva. Gott! Jag har kvar mat till en måltid till. 
 
Sen spelade vi lite ap-bingo och detta spel. Det är mysigt med spel. Har du något att rekommendera att spela med barn. "Jakten på den försvunna diamanten" ska Thilda önska sig i present (en säker källa har sagt att hon kommer få det också), och jag är även nyfiken på "Tjuv och polis". Finns ju som en typ kortlek. Testat? Thilda ska även få önska sig frågespelet baserat på Astrid Lindgrens böcker, "Lite finurligt" tror jag det heter. 
 
 
Jag och Thilda spelade vidare medan Tom tog en promenad inom området. Efter ett varv hämtade Tom oss och vi hängde med på två varv. Nu är jag uppe i frygt 9800 steg. Nöjd. 
 
Magnolian blommor vackert i området. Visar bilder imorgon. Inte speciellt många här så vi får försöka hålla ställningarna. 🙂
 
/Charlotte

Kommentera här: