Många som ville äta ute

Igår hade vi bokat bord på Pinchos, i Kungsbacka. Det var inte bara vi som tog oss ut i regnrusket, det var fullt och folk stod och väntade på att få bord. 
 
Vi hade bokat för tio personer men blev tyvärr bara åtta på grund av feber. Thilda hade längtat så efter att få träffa sina kusiner! Men det var väldigt mysigt att träffa Emil, och hans pappa. Thilda skickade en film till Arvid med en hälsning, och en förhoppning om att vi ses nästa vecka.
 
Förutom Thomas och Emil var det mamma, pappa, moster, morbror, Thilda och jag. 
 
Älskade familj!
 
Jag bad en man ta en bild och tänkte sedan "tänk om han har Corona, och han har tagit i min mobil". Sprita sprita händerna. Jag spritade dock inte mobilen. Hemskt att man ska behöva tänka så. Jag känner mig lite dum men det är nog så man behöver tänka om det sprider sig ytterligare. 
 
Man kände sig lite skakig på det här med beställning via appen men det gick ganska bra. 🙂 Förutom att vi hade lite problem med appen vi betalningen (en uppdatering av appen hade visst någon bugg). Konstigt att det ska vara så high tech och samtidigt inte använda Swish. Man behöver sitta och skriva in alla sina kortuppgifter för att betala och det känns väldigt gammaldags. Det gick också att tillkalla kyparen men det rekommenderades att betala med kort själv. 
 
 
 
 
 
 
Vi blev väldigt bortskämda med skjuts hem av mamma och pappa! Alldeles för snällt! Men väldigt skönt att byta om och krypa ner i sängen men en godisbit. 
 
På väg till Kungsbacka tog vi buss och tåg. (Vi har båda läppglans 🙂)
 
 
Vi missade bussen hemifrån så Thilda och jag fick gå ner till centrum för att försöka hinna  med en buss för att ändå hinna med tåget. Vi lyckades faktiskt och kom i tid ändå. Thilda sa dock "mamma, små barn orkar inte sånt här och blir trötta". Hon fick ju springa när jag gick snabbt. Duktig tjej. Hon blev dock trött och visade kanske inte sitt bästa jag sen på restaurangen. Thilda vill aldrig mer gå till Pinchos, maten föll inte henne i smaken tyvärr. Men efterrätten gick väldigt bra - chokladfondant, vaniljglass och kolasås. 
 
Tacksam för gårdagseftermiddagen och kvällen!
 
Det kommer ett till inlägg idag. Jag ska berätta om hur lång tid vi har kvar i Sverige för denna gång. (Vi har varit i Sverige i tre veckor idag. För tre veckor sedan, en blåsig söndag, landade vi från Sydney/Doha.) 
 
Önskar dig en fin söndag!
 
/Charlotte

Kommentera här: