Och där åkte febertermometern fram igen...

Skolan skickade idag ut ett meddelande på WeChat där de skrev att vi varje dag, från och med nu, måste skicka in en "hälsodeklaration". De vill ha Thildas temperatur morgon och kväll, samt att de vill bli meddelade om eventuella hälsoförändringar. Igår la jag bort termometern men nu åkte den fram igen. Jaja, vi vill vara redo när skolan väl startar igen. 

Jag försöker fixa och dona, med tvätt och annat, när Thilda har lektion men försöker också sitta i soffan med skolböcker. Men har svårt att koncentrera mig med ljudet i bakgrunden. 
(null)

Vi tog en härlig promenad idag också. Det är dock alltid gnäll de första tio minuterna för att Thilda inte vill gå, inte vill gå så långt, och så vidare. Men sen går det bra och vi har mysiga samtal. Thilda har många frågor. 

Det syns inte hur vackra träden är. Idag hämtade vi några paket i vakten. Jag kan visa i morgon vad som var i paketet som ligger i Thildas korg. 
(null)

Vädret framåt. 
(null)

Jag måste förresten tipsa om en app - Rocka munnen från Folktandvården. Thilda borstar nu tänderna själv med glädje. Jag försöker dock borsta Thildas tänder emellanåt! 

/Charlotte 

Kommentera här: