Roliga inlägg nu - not

Ledsen för tråkiga inlägg men vi har inte speciellt mycket variation på dagarna. Jag somnar lite senare varje kväll. Igår kväll kom Agneta förbi och vi drack te. Ikväll blir det inget te. Inte för att jag vet om Jasmin-te piggar upp men det är inte värt att chansa. Somnade efter tolv men jag ska inte klaga för vi måste ju inte ställa klockan tidigt. Jag njöt av min nöjesläsningsbok. (Även om jag borde lägga mer kraft och tid på min kurs nu.)
 
Imorse hade Thilda musiklektion för första gången. Det tyckte hon var roligt men det gav kanske inte jättemycket. De sjöng två sånger, med lite rörelser, och pratade om en trumma som alla skulle bygga. Båda sångerna var från Afrika eftersom läraren är därifrån.
 
 
Vi har varit ute och gått några varv på området. Jag lyckades övertala Thilda till tre varv och fick ihop 5500 steg. 
 
 
Sen hämtade vi ett paket som kommit till gaten. Vad bortskämda vi har varit med att många paket kommit till dörren tidigare. 
 
 
Det var inget mer spännande än luftavfuktare att hänga i garderoberna. Prognosen säger drygt 20 grader här nästa vecka och vem vet när det blir fuktigt igen. 
 
 
I nästa inlägg ska jag skriva om min diagnos som jag ställt på mig själv. 
 
Jag känner oro för spridningen av Coronavisuset. Jag är glad att vi åkte hit när vi åkte för nu måste alla som kommer från Sverige (bland annat) sättas in obligatorisk karantän (om uppgifterna som jag hört stämmer). Dock i hemmet när det gäller Sverige, än så länge. Tiden på flygplatsen är säkert ännu längre än när vi kom och det verkar som att man inte får åka därifrån och hem själv utan med organiserad transport. 
 
Njut av dagen och ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: