Tidigare intressen kommer tillbaka

För några dagar sedan hittade Thilda sitt mini plus plus och började bygga igen.  Vi köpte det för flera år sedan när Thilda hade haft kul med det på förskolan. Förresten så kan hon nog ha fått det i present. Av sina kusiner om jag inte missminner mig. Rätta mig om jag har fel... 

(null)

(null)

Jag kan rekommendera det! Kul att bygga och komma på olika lösningar och figurer. 

Igår natt fick Thilda sova i vår säng. Med löfte om att inte tjata om det idag. Middagen blev inte som tänkt idag. Thilda glömmer ständigt att äta... och hon sa själv "jaha, det blir ingen läsning innan jag somnar...". Jag är stolt över Thilda för efter sång så somnade hon själv i sin säng, utan tjat om läsning eller att få ligga i vår säng. (Det är väldigt tomt i vår säng nu.) 

Vi har våra kontroverser på dagarna då båda våras tålamod ta slut (tro mig!). Men vi har många härliga stunder också. Tacksam för tiden tillsammans! 

Jag tänker varje kväll "jag behöver inte använda plackers, bara idag". Men jag säger varje kväll till mig själv att om ja missar en gång är det ännu lättare att missa imorgon. Det är lite av en kamp varje kväll. Men väl investerade minuter. Eftersom jag inte sköter mig med det jag äter, och hur ofta, måste jag i alla fall sköta tandborstning och allt runtomkring. 

Godnatt! 

/Charlotte

Kommentera här: