Åldern tar ut sin rätt

Åh vad gott jag sov inatt! Andra natten denna vecka då jag sov hela natten. Vaknar ju vid fem - halv sex men det är ju superbra. Jämfört med att vakna mellan två och tre. Jag ligger på ena sidan, för det har jag läst att man ska göra (för bebisen), så det är lite stelt när jag vaknar efter att ha sovit hela natten. 🙂 Men glad att jag i sömnen stannar på rätt sida. 
 
Jag gick för att hämta ett paket imorse. Nuförtiden får de endast ligga 12h i skåpet/lådan och sedan får man betala "hyra". Det är inte mycket man behöver betala men kan ändå försöka undvika. Det visade sig dock att jag inte hade fått något paket, jag måste ha missförstått något meddelande jag fick igår kväll. 
 
 
 
Åldern tar ut sin rätt som sagt. Kråksparkarna vid ögonen visar sig mer och mer. Med lite mascara och färgad utväxt hade de nog inte synts lika mycket. Men jag kan samtidigt gilla dem. Det finns betydligt värre saker som kommer med åldern... 
 
Vi har förresten en hel del att fundera på just nu. Jag kan nog berätta mer under helgen eller nästa vecka. 
 
Snart är det dags för Thildas tredje lektion för dagen. Nu är det bara idag och måndag kvar med online-lektioner, sedan tillbaka till skolan. Idag har barnen fått se filmer på hur allt kommer gå till när de kommer till skolan. De kommer inte få sitta bredvid varandra, utan mellan skärmar, och de kommer inte få nudda varandra alls. Lek sker på avstånd. Det är helt otroligt uppstyrt och strukturerat. Jag är inte det minsta orolig för Corona här i Shanghai. 
 
HAPPY FRIDAY! 
 
Ha en fantastisk fin dag! Tänk på att den inte kommer igen och att du förtjänar en riktigt grym fredag. ❤
 
/Charlotte

Kommentera här: