Book day

Det första Thilda sa när hon vaknade imorse var "idag är det book day". Vi gick in till hennes rum (ja, hon kommer till vår säng varje natt. Men nu kommer hon själv så jag slipper hämta henne i alla fall. Idag har Tom mutat henne så att hon ska stanna i sin säng i helgen, vi får se om det funkar) och plockade ihop massa böcker att läsa. Vi tog med dem ner och har läst massor. Vi läste två böcker till frukosten. 

(null)

(null)

(null)

22 böcker har vi läst/lyssnat på nu. Vi har fått en app via skolan där man kan läsa och lyssna på böcker. Men vi har mest läst. Vi har läst i en koja och i soffan. Om vädret håller i sig ska vi läsa vid poolen lite senare. Men vädret är skakigt idag. Jag måste i alla fall komma ut på en promenad. 

Igår gjorde ayin köttbullar. Jag kom på att jag "var tvungen" att ha potatismos till och trängdes med ayin i köket för att fixa det. Mums vad gott det var. Bara lingonsylt som saknades. 

(null)

Happy Friday! 🥳

Redan helg igen! 

Thildas höjdpunkt i helgen är ett kalas hos sin kompis på lördag! På måndag ska hon på kalas igen. Lyxliraren. 

Kalaset på lördag är mellan tre och sex, kanske får med Tom på en romantisk middag för två under tiden Thilda är på kalaset. 

Ha en fin dag!

/Charlotte 

Kommentera här: