Dagens utflykt

Idag gick turen till Bailian mall. Jag skulle hämta bilder som var framkallade till ett album. Vi skulle förberett ett album inför att en kompis flyttade från Shanghai. Mitt i Corona blev allt inte som tänkt... Familjen flyttade innan vi ens hann säga hej då. Fullt förståeligt att de flyttade när de kunde! Nu njuter de i Thailand i ett stort hus med egen pool utanför. 
 
Bilderna var ihopsamlade av några av oss, de hade skickat till mig på Wechat.. Jag samlade dem i  ett album i mobilen och skickade dem sedan (en och en via Wechat) till fotostället. Igår förmiddags skickade jag dem och de var klara redan igår eftermiddag. Smidigt! Kostade 1,2 rmb styck. 
 
 
 
Sen tog vi en lunch på Blue Frog. 
 
 
Thilda lyxade med efterrätt. 
 
Sen till Decathlon. Så mycket folk på hela köpcentret och framför allt i Decathlon!
 
 
Cyklarna är nästan slutsålda. 
 
I kassan finns det snabbkassor, där man lägger ner alla varor i ett "hål"och så registreras de via streckkoden automatiskt och man kan sedan betala. Denna familj hade köpt inlines, med tillbehör, till den lilla tjejen. De gjorde ett gott försök med att stoppa ner hela tjejen i "hålet" men det gick sådär. En exppidit kom och hjälpte dem sen och hon fick ta av sig sakerna för betalningen. Underhållande! 🙂
 
 
Glad första maj!
 
/Charlotte

Kommentera här: