Den där masken

Ibland påminner Thilda mig, ibland kommer jag ihåg själv, ibland glömmer jag. 
 
Idag gick jag ett litet varv och när jag möter första vakten på cykel så inser jag att jag glömt masken. Oops. Tog mig för munnen och skämdes lite grann. En del som går utan mask här inne nu men jag vill ändå försöka hålla reglerna. Men är det ingen runt omkring så drar jag ibland ner den, det blir så väldigt svettigt under masken. 
 
 
Nästa varv fick bli med masken. 
 
 
Lite senare, när jag var hemma igen, ringde det på dörren. När jag kom till hallen från köket hade leveranskillen redan öppnat nätdörren (den andra dörren stod lite på glänt för vädring) och lagt in paketet på bänken innanför dörren. Inte ok! 
 
 
Det var ett paket från H&M med några reafynd. Denna klänning blir årets julklänning för Thilda. 
 
 
Och detta lilla set. 
 
 
Sen kom ett annat paket, som jag fick betala frakten för innan budkillen lämnade. Tom hade förvarnat mig på att det skulle komma ett paket. Nästan lagom till min födelsedag tänkte jag. Han som tidigare varje år skyllt på att han inte "hinner köpa något" efter han är på jobbet hela veckorna. Jag känner dock Tom mer väl än så och visste att det inte var till mig... jag får se om jag berättar senare vad det var i paketet. Efterkontstruktionen blev att det kanske var till mig ändå. Men men. Hmm.
 
 
Jag blev så sugen på korv med bröd igår. Och igår nämnde Agneta stekt potatis och det lät så gott. Det gick bli korv med bröd och stekt potatis idag till mig till lunch. (Jag hade en potatis kvar som jag kokade upp och sen stekte, perfekt!) Thilda fick sin favorit - köttfärssås och pasta. 
 
 
Ayin är här och leker med Thilda. Jag har bockat av saker från min att-göra-lista men nu ska jag nog försöka röra på mig lite. 
 
Doktorn sa i måndags att jag måste äta mycket frukt för att bebisens fem sinnen ska utvecklas och jag måste träna för att bebisens ben ska bli starka (när jag tränar produceras kalcium? eller något sånt sa doktorn?)
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: