Enligt rekommendation

En vän tipsade om en restaurang, med utsikt. De var där med en annan familj för några veckor sedan och på grund av barn som hade roligt (och tydligen lät för mycket) fick de gå tidigare än tänkt... Jag fick även tips från en svensk tjej i området när jag frågade om hennes favoritrestauranger. 
 
Jag hittade till slut stället och försökte göra en bokningsförfrågan via Facebook. Restaurangen heter "The Captain" och är restaurangen på ett hostel. Med utsikt över The Bund. Svenskan som tipsade skrev att det var ett ruffigt stället, och det var det. 🙂
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick förresten inte svar på bokningsförfrågan men när jag ringde igår förmiddags så kom jag till slut fram och kunde boka bord, på uteplatsen. Jippie tänkte jag! När vi kom dit blev jag mer skeptisk. 
 
Ljudnivån var inte att leka med. Musik i högtalarna, ett sällskap som firade inne och vårt bord satt nästan ihop med ett långbord med ungdomar som festade och spelade kort (och rökte, blä!). (Låter jag gammal nu?!)
 
Det blev pizza, öl för Tom, äpplejuice för Thilda och bubbelvatten för mig. Det var helt ok. Höjdpunkten var utsikten och vädret går inte att klaga på. Temperaturen var perfekt. Sällskapet också! 
 
 
 
 
 
Gick fram till kanten och tog bilder när vi ätit upp. 
 
 
 Det är roligt att testa nya ställen men vi lär inte gå dit igen. Menyn kanske är bättre på kvällen dock och utsikten blir nog ännu bättre med alla ljus på kvällen. Det förvånar mig att våra vänner blev "utkastade" på grund av högljudda barn med tanke på ljudnivån som tilläts igår. 
 
Vi gick en sväng till The Bund efteråt för att njuta av utsikten. 
 
 
 
 Tacksam för att vara här. Det finns så mycket att uppleva och nu verkar det som att vi har ett halvår kvar på oss att uppleva allt vi ännu inte upplevt. Det börjar luta åt att Toms kontrakt blir förlängt att att Thilda och jag inte åker hem i Augusti som tidigare tänkt. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: