Fler bra dagar än ”dåliga”

Fredagar är som vanligt lite bättre än alla andra dagarna i veckan. 🥳
 
Men utöver det så har jag fler bra dagar än "dåliga" nu. Mår bra! Det är det där humöret och den där känslan som man inte alltid kan påverka. Man vaknar och känner på ett visst sätt utan att veta varför. 
 
Det senaste året har varit tufft. Vi har upplevt väldigt mycket och haft ett väldigt bra år men det har också varit tufft. Det var runt denna tiden förra året jag fick beskedet på ultraljudet att det lilla livet jag hade i magen var alldeles för litet, och hjärtslagen knappt hördes. När jag sedan, en vecka senare, på ultraljudet fick veta att det lilla inte levde var det väldigt jobbigt.  Att opereras i Kina och sedan igen i Spanien... Väldigt tacksam för sjukvården! 
 
I Spanien satt jag natten innan min andra operation och trodde att jag skulle dö. Jag ville gå in och pussa Thilda innan vi åkte (Ifall jag inte skulle få se henne igen. så kände jag) men jag ville inte riskera att väcka henne. Jag är "bra" på att bygga upp katastroftankar men jag jobbar på att minska dem. Med verktyg jag fick från psykologen jag pratade med i vintras. Hon som tyckte att jag skulle börja äta antidepressiva för att mina serotonin-nivåer var alldeles för låga. Jag gjorde inte det. 
 
Ni vet den där härliga känslan man får i kroppen av glädje, som att man går på rosa moln. Den välkomnar man gärna ofta. 
 
Jag vet att väldigt många har det tufft, väldigt tufft, men detta året har varit tufft för mig. Sånt som kanske inte alltid syns. Eller så syns det mer än man tror själv. 
 
När jag skriver inlägget så tänker jag att jag inte ska publicera det för det finns så många som har tuffa dagar. Jag "förtjänar inte att gnälla". Men nu lägger jag ut det i alla fall. 
 
Inser att jag skapat lite "förväntningar" när jag skrev som jag skrev imorse. Så nu får jag väl lägga ut inlägget trots att jag är osäker på om jag har formulerat mig klart... 
 
Det finns så enormt mycket att vara tacksam för! Jag skulle kunna göra en lång, lång, lista! Men nu ska jag gå och lägga mig. Tack för idag till att börja med! 
 
 
Ta hand om dig och njut av dagen! Den kommer som sagt inte igen. 
 
 
 
 
 
Kram C
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Man får lov att tycka OCH uttrycka att det är jobbigt. Hur jävligt du än har det finns det alltid de som har det värre, det innebär INTE att ditt jobbiga inte är jobbigt!!! Skickar massor av kramar 🤗 /Annica

2 Anonym:

Man får lov att tycka OCH uttrycka att det är jobbigt. Hur jävligt du än har det finns det alltid de som har det värre, det innebär INTE att ditt jobbiga inte är jobbigt!!! Skickar massor av kramar 🤗 /Annica

3 Katrin:

Håller med Annica, klart att man måste få känna att livet känns jobbigt ibland även om det finns andra som har det värre. Man är ju inte mer än människa!
Ta hand om dig/er bästa du! 💖💖💖💗

Kommentera här: