Födelsedagslunch på stan

Häromdagen skickade en kompis i vårt compound ut en inbjudan till födelsedagslunch på stan. Alla ropade högt hurra! Eftersom det var ledig dag här i Kina (förutom online-skolan som fortsatte som vanligt) så var männen hemma. Männen fick ta hand om barnen och skolan under tiden. Kanske uppskattar de vad vi gör mer efter att de tagit hand om skoldagen och sett hur det funkar. Enligt Thilda satt dock Tom vid datorn hela tiden hon hade lektioner och förutom lektionerna så fick hon leka själv, spela ipad eller titta på TV. Jag hoppas att det inte är hela sanningen... 
 
Vi tog i alla fall en taxi till stan. Det blev tvårätters, men... vi satt kvar så länge så jag kunde inte motstå en efterrätt. Det vill säga, det blev trerätters. Med bubbelvatten medan de andra drack roligare bubbel. Haha. Jag känner mig väldigt nyttig på den fronten i alla fall. Inga kalorier från alkohol. Men jag skulle ljuga om jag inte ser fram emot ett gott glas rött en fredagskväll, eller ett glas kallt vitt vin en varm dag. Jag är dock väldigt tacksam för omständigheten som gör att jag avstår nu. Wiiiii. ❤
 
Innan vi åkte. 
 
Alla som var med. Från Nederländerna, tyskland och jag från Sverige. Födelsedagstjejen sitter närmast kameran på vänster sida. 
 
Min förrätt blev minestronesoppa. Det var gott. 
 
Varmrätten var seabass, vad heter det på svenska? Fisk i alla fall. Men ingen potatos, ris eller pasta. För fint för mig. Haha. Det var gott. 
 
Efterrätten vad cheesecake, med massa annat gott. Den var fantastisk! Jag måste gå tillbaka, bara för att äta efterrätten. 
 
En mysig och lyxig dag! 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: