Första kackerlackan

Igår såg jag något väldigt stort, äckligt och snabbt i köket. Det var en kackerlacka! Första kackerlackan för i år... Usch! Jag är glad att Tom var hemma och kunde ta hand om den. Han var smart och tog dammsugaren och sög upp den. Sen slängde vi ut den. Vi har ingen dammsugarpåse utan man slänger ut innehållet från en behållare. Mycket mer praktiskt egentligen ju, slipper leta rätt dammsugarpåsen och så vidare. Finns det egentligen några nackdelar? Berätta gärna om du kommer på något. Nu vet vi att kackerlacksäsongen är startad i alla fall och det är väl bara att förbereda sig på fler. 
 
Idag är Thilda och leker med några kompisar, både innan och efter lunch. Vi går dit i regnet med paraply, regnkappa och stövlar. Men just nu är det nog faktiskt uppehåll, första stunden idag utan regn. 
 
 
Till lunch blev det pannkakor. Väldigt onyttigt med nutella, socker och sylt. Mums mums. Det får bli nyttigare till middag. Vi ska ut på något nytt som jag har bokat. Det blir kul! 
 
 
Jag har drygt 36 000 bilder på min mobil och sitter just nu och försöker ladda in dem på min hårddisk för att sedan kunna radera från mobilen. Det går sådär tyvärr. Kanske är mobilen redan för full... Jag får nog rensa. Älskar dock egentligen att ha bilderna och filmerna även på mobilen för att enkelt kunna titta tillbaka på gamla minnen. Men nu är det fullt. 
 
Hoppas att du har en fin lördag!
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: