I år har jag själv planerat

MORSDAG! 
 
En dag att hylla alla mammor lite extra. ❤ 
 
Min mamma ställer alltid upp för mig och kommer med goda råd! Hon tänker på allt! ❤ Det är en trygghet att veta att hon alltid stöttar mig och hon försöker alltid uppmuntra mig och se det från den positiva sidan. Tack för att du är så omtänksam mamma! Älskar dig! 
 
 
 När jag letade hittade jag bilder från Spanien. Åhh vad vi längtar dit! Desto mer ju närmare sommaren vi kommer. Många fantastiska minnen!
 
 
 
Hittade även denna bild från en lunch tillsammans i Kärra. Då var även kära svärmor med, hon satt bredvid mig. Längtar tills vi kan luncha tillsammans alla fyra igen! ❤
 
 
I år har jag fixat mitt morsdagsfirande själv, typ. Jag köpte en liten present och gav den till Thilda. Thilda slog in den, skrev ett kort och fixade lite pyssel. ❤ 
 
 
 
Det var en sån här käck "väska" till mobilen i paketet. Om vi ska till lekplatsen så kan jag ha bara mobilen med, utan vanlig väska. Toppen!
 
 
Vi var på Bailian mall och jag fick även två par träningsshorts från Tom. Praktiskt eftersom jag går i dem hela dagarna...
 
Det blev faktiskt en lunch på Mc Donalds. Thilda vill alltid äta där men vi brukar inte göra det. 
 
 
Thilda fick en gratis-glass för att det är barnens dag här i Kina idag. 
 
 Till frukost blev det frallor. Mums! Så enkelt att baka med bakpulver istället för jäst när det är lite bråttom på helgen. 
 
 
 
Alla mammor får klappa sig på axeln lite extra idag! Vi gör vårt bästa och det viktigaste är att vi ger våra barn massa kärlek! Jag vet att jag inte gör alla rätt med Thilda men jag vet också att det är positivt att jag skämmer bort henne med pussar, kramar och kärlek. 
 
Tack mamma för att du finns för mig och oss! Du är väldigt duktig på att skämma bort oss också! ❤
 
Kram C
 

Kommentarer:

1 Mamma:

Tack älskade dotter! Jag håller med om att man längtar till Spanien.

Svar: Tack själv mamma! <3 Vi längtar efter er. <3
Charlotte Karlsson

Kommentera här: