Kul att uppleva nytt

Det finns så mycket i Shanghai som vi fortfarande inte upplevt. Galet mycket. Man skulle ju inte hinna se, och uppleva allt, även om man var ledig varje dag i ett helt år. 
 
Förra helgen bestämde vi i alla fall att vi skulle anstränga oss för att se nya platser. I går morse bestämde jag att vi skulle äta lunch på en restaurang som jag velat äta på länge - Garlic. En turkisk restaurang. När vi kom hem från Pearl market bytte vi om och tog en Didi dit.
 
 
 
 
Som tur var fanns det bord trots att vi inte bokat. Vi gillar ställen som har öppet hela dagen så att man kan välja lunch eller middag. Oftast äter vi hellre lunchen ute och landar i soffan på kvällen. Annars så kan man oftast boka från 18:00 och det blir så sent... för oss kvällströtta. 
 
Vi åt någon Tzatziki-variant till förrätt. Yum yum yum! Och gott nybakat bröd. Sen åt Thilda och jag kycklingspett och Tom köttbullar. Till efterrätt hade jag siktat in mig på en liten Baklava men jag beställde såklart fel... Thilda beställde glass som hon sen inte tyckte om (den var nästan lite "seg" och smakade honung. Hemmagjord). 
 
 
 
 
Thilda fotar. 
 
Älskar bilder i vissa vinklar... 
 
 
Te fick vi också. Fina glas!
 
På väg hem. 
 
Det var gott men vi kommer nog testa något nytt nästa gång. 
 
Tack för denna helg!
 
Nu ska jag gå och hämta Thilda som är och leker på en kompis bakgård. 
 
/Charlotte

Kommentera här: