Liten tuffing

Thilda var inte speciellt positiv till dagens Kung Fu när vi pratade om det igår. Inte heller imorse. Men när hon kom dit hade hon jätteroligt! 
 
 
 
 
 
 
Ser du den där svart-röda saken som tränaren håller i? Efter timman var slut så kom tränaren till Thilda och sa "när man har sparkat/slagit på "vad det nu heter" så mycket att den går sönder så får man den". Thilda hade haft sönder den och om jag förstod det rätt så fick vi den. Jag hoppas inte att vi förväntas ha med en ny nästa gång. Hahaha. Så stolt Thilda var! (Jag också.)
 
 
När vi kom hem knakade något till i Thildas ljumske och sedan dess har hon haft ont. Hon fick nog en sträckning. Jag hoppas att det har gått över till imorgon. Uppvärmningen är ordentlig så det borde inte bero på det. 
 
Det blev en jordgubbspaj idag, såå länge jag varit sugen på det. Och en enkel middag med varma mackor (idag igen), vi hade skinka kvar som var tvungen att användas. Mums vad gott det var med champinjoner och fetaost. 
 
 
 
 
Thilda har varit på väldigt gott humör idag och varit flitig med skolan och läxor. En väldigt bra dag!
 
 
Nu ska jag ta med min skolbok upp och läsa på om affärssystem. Jag har en liten inlämning kvar och en stor. Kursen är slut den 8 juni om jag förstått det rätt, vilket betyder nästan en månad kvar. Det ska nog gå hoppas jag. Tänk att det snart är juni och sommar! 
 
/Charlotte

Kommentera här: