Min älskade man

Idag har han ringt flera gånger och frågat hur jag mår och sagt kloka ord. Tom är väldigt logiskt tänkande och klok. Jag är mer känslomänniska och tänker mer med hjärta än med hjärna. 
 
Thilda räknar ner dagarna till skolstart! Jag är väldigt glad att hon är glad. Jag kommer ha fyra dagar nästa vecka för att plugga, plugga och plugga. (Jag har även blivit bjuden på födelsedagslunch men får se om jag hinner.) Tror att båda mina deadlines är den 8e juni. Måste dubbelkolla det.
 
En sak till ska jag skriva som jag tänkte på. Hur ofta rengör du din mobil? Har du den på toaletten (det finns faktiskt de som har...), vid köksbordet, med recect i köket? Låter du någon annan (kanske en främling på stan) fota dig med den? Rengör du den någon gång? Det finns risk att den är rätt snuskig?! Jag tvättar min med handsprit (nu mer) lite då och då för att ta bort bakterier och äckligheter. 
 
Nu är det läggdags. 
 
 
Måste förresten visa den här fina skålen som jag köpte på Taobao för 30mb. Tänkte att den skulle passa perfekt i Spanien och den var faktiskt lika fin som den såg ut på bilderna. 
 
Kunde varit en bättre bild dock. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: