Skickat brev

Vi behövde skicka hem några signerade papper. Tre stycken för att vara exakt. Inget speciellt roligt eller upphetsande men de behövde komma till Sverige. Jag gick till receptionen för att försöka få hjälp. Killen ringde DHL och efter många om och men sa han att det skulle kosta runt 400 rmb... oj tänkte jag. Killen la på med DHL och sa att jag måste gå in på nätet och göra något. Sen kommer DHL inom en timma. Jag tolkade det som att DHL kommer en timma efter att jag registrerat min beställning på nätet... Jag tänkte samtidigt att då kunde jag höra med andra bolag och se om det kostade lika mycket. Funderade också på om jag kunde skicka ett lite större paket med fler saker, för samma pris. 

Vi gick hem och hade sista lektionen för dagen. Det är en speciallektion, vi är med i ett projekt för att förbättra min och Thildas läsning tillsammans.  Jag pratade med fröken den sista delen av lektionen och under tiden ringde receptionen två gånger. Det visade sig att DHL-killen stod och väntade i receptionen. Det var bara att rusa dit. Jag fick hjälp att registrera beställningen och paketet/kuvertet var iväg 7 minuter senare. För 384 rmb. Oh my... Men nu är det på väg. Det blir spännande att se hur lång tid det tar. 

(null)

Igår endast 8000 steg men idag nästan 13000. Nästan bara "runt huset". Älskar när Thilda kommer och möter mig när hennes lektion är slut. ❤️ 

(null)

De lyssnar på/sjunger sånger många lektioner. 

(null)

Läggdags nu. Imorgon är det redan torsdag. 

/Charlotte

Kommentera här: