Smörjer och smörjer

För ett tag sedan kom jag på att jag hade en olja när Thilda låg i magen. En olja som jag smörjde på magen för att slippa (minska) bristiningar. Alltså, jag har ju ingen aning om det hjälper men tänker att det kan vara värt ett försök. Jag Googlade fram en bild och sökte på Taobao. Jag fick fram märket, tysk-variant. Det krävdes en del översättningsövningar för att förstå vilken jag skulle ha och jag tror att jag till slut lyckades köpa rätt. Den kom på några få dagar. 
 
 
 
Luktar gott gör den i alla fall. Varje kväll luktar det SPA - lyxigt ju!
 
Idag fick vi paket, till dörren. Det var Thildas andra par "fin-skor". Thilda var inte överförtjust men jag tycker att de är fina. Inte så sköna och praktiska kanske... tur att de var billiga. 🙂
 
 
Nu har Thilda somnat och jag har fixat klart på nedervåningen. Internet funkar inte tillfredsställande, jag skulle fixat bankärenden, så nu blir det läggdags istället. Mina ärenden får vänta tills imorgon. 
 
När ayin var här hann jag jobba lite med mitt sista arbete i Affärssystem-kursen, gå en promenad och köra 15 min på crosstrainern på gymmet. Idag ska vi få besked om den sista uppgiften i Projektledningskursen. Vi får väl se om jag berättar imorgon hur det gick (inget besked ännu). 
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: