Andra dagen med bil

Faktiskt så är det andra morgonen (bara) som vi behövde ta bilen till skolan. Det regnade inte innan frukost och jag kände mig glad för att vi skulle kunna cykla (trots att prognosen sa "troligen regn"). Under frukosten började det dock ösregna. Hade vi tagit hem regnkläder och stövlar från skolan hade det funkat att cykla ändå, men det hade vi inte. Thilda var glad att det blev bil. 🙂 Undrar om hon blir lika glad om jag går ner och hämtar henne sen? Igår gick hon nästan hela vägen hem, för hon orkade inte cykla i alla backar, så hon klarar ju absolut att gå. Kan vara skönt med den motionen. 
 
Thilda var glad för att gå till skolan.
 
 
 
När jag ändå var ute med bilen åkte jag till ICA Maxi (Angered) och hämtade min gratisbox. Tacksam! 
 
För mammas skull håller jag på att packa BB-väskan. Eftersom Tom inte kommer vara här när bebisen kommer så har jag frågat min mamma om hon kan vara med, och hon ställer upp. Har hon egentligen fått frågan eller har jag förutsatt att hon följer med? Väldigt tacksam mamma, för att du kan tänka dig att vara med och stötta mig. 💓
 
Jag har dock ändå hållit hoppet uppe om att Tom kanske eventuellt skulle kunna komma hem innan bebisen kommer. (Inte för att han har antytt något om det men för att det är lättare för mig att tänka att han kanske kanske kan vara med trots allt.) Nu har det hoppet släckts och det gäller att ställa sig in på att han kommer först senare. Det blir bra ändå och tiden kommer gå snabbt. Igår var det en månad sedan vi landade i Sverige. Den tiden har gått jättesnabbt, samtidigt som det känns som en lång tid. 
 
Nu måste jag ta tag i studierna igen. 
 
Ha en fin dag, i höstrusket!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin :

Får mamma förhinder så kan du ringa mig! 💖💖

Svar: Tack 🙏🏻 ❤️
Charlotte Karlsson

Kommentera här: