Både lunch- och middagssällskap

Igår kom mamma och pappa förbi på lunch. Trevligt! Vi åt kycklingpaj, enligt ett recept från Agneta. Vi blev bjudna på pajen en fredag i Shanghai och det var väldigt gott! 
 
Delar av fyllningen. Receptet var från ica.se (jag tror att det är samma som Agneta använde) - "Kycklingpaj med svamp och paprika".  
 
 
Med sallad och avocadosås till. 
 
Sen plugg, motion och hämta Thilda. När vi kom hem (kämpigt hem i backarna med cykeln tycker Thilda) kom farmor på besök och vi åt middag ihop. Ute på altanen! Väldigt härligt men det blev svalt när solen försvann. 
 
En bild från morgonen. Cykelturen ner till skolan är bästa stunden på dagen. Vi pratar och Thilda sjunger. (Vägen hem är som sagt inte lika harmonisk.)
 
 
Regnkappan är för vinden. Det är lite kyligt på morgnarna. 
 
Mamma och pappa hade med sig fjärrkontrollen till DVDn igår och jag kunde därför göra mitt första yoga-pass nu på morgonen. Skönt! (Men långtråkigt. 😊) 
 
Nu måste jag ta tag i min skoluppgift. Jag har en deadline på måndag och en nästa lördag. Sen är det ett grupparbete som startar i en av kurserna, med massor av matematiska beräkningar på logistik. Det kommer kräva fokus (och massa övning). 
 
/Charlotte

Kommentera här: