Det hänger på vädret

Igår hade jag en helt annan energi och veckan började på topp! Idag - not so much... Jag har fått gjort en del ändå men inte med samma intensitet som igår. Jag tror att det till stor del beror på vädret. Solen gör underverk!
 
Tyget är av babyskyddet och i tvättmaskinen. Nu återstår det bara att se om jag får på det igen. Jag måste verkligen sätta på det direkt när det är torrt för att ge mig själv bästa möjligheterna till att minnas hur jag fick av det/får på det. 
 
En bild från igår - på väg till Thildas simskola. 
 
Thilda var nöjd med lektionen och hade kul. (Jag fick sitta utanför och vänta.) Men det är kallt i den stora bassängen! Thilda fick sitta en liten stund i bastun innan dusch. Vi handlade lite i ICA innan vi tog bilen hem. 
 
Idag var jag glad att det var uppehåll så att vi kunde cykla till skolan. Regnkappan var mer för vinden. 
 
 
Tog en bild inne också (till Tom). Thilda sa (när hon fick se bilden) att hon skulle hållit handen under hakan också, för det hade hon sett på en reklamskylt på en flygplats. De gjorde reklam för nagellack på skylten tror jag hon sa. 💓
 
På skolan träffade vi kompisarna direkt när vi parkerade cyklarna. Thilda och en tjej gick hand i hand mot ingången. Jag fick inte ens kram och puss idag. Buhäää. Men glad att Thilda var glad. 🙂
 
 
Ha en fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: