Fantastiskt väder, men...

Brr. Haha. Så bortskämd jag är! 
 
På väg ner till skolan idag sa Thilda "I Kina gillade vi vind, men inte här". I Kina svalkade vinden gott, men här är den bara kall. 😊 (Nu ska jag inte glömma att vi hade några väldigt fina dagar när vi kom till Sverige i början av augusti. Väldigt tacksam för den tiden.)
 
Det är dock underbart med sol och blå himmel idag!
 
Jag har tvättat mitt gamla lego, som ligger på tork på bordet på altanen. Utöver det har jag strukturerat lite. Satt upp en "laddningsstation" i tvättstugan för att slippa ha allt på laddning i köket och gjort ordning i några skåp. Nästa sak på listan är att tvätta en bräda på huset, för den behöver målas. Men skolböckerna pockar också på min uppmärksamhet. Igår fokuserade jag på Logistik och idag får det bli Organisation och Ledarskap. Jag får lägga upp en struktur för det är lätt att snöa in och fastna på en sak annars. (Vill egentligen fortsätta med logistikuppgifterna då jag har kommit in i det nu.)
 
 
Kanske jag borde ta tag i något på övervåningen varje dag också... (Så att berget minskar något litet för varje dag.)
 
Igår kväll letade jag igenom massa påsar för jag hittar inte två av Thildas bebisfiltar. Hittar dem fortfarande inte (så senare igår kväll fick jag lägga en beställning). Det var varmt när Thilda föddes och inga filtar behövdes, inte kläder heller för den delen. Men när lillasyster kommer lär filtar behövas! 
 
Önskar dig en fin dag, i solen!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Annica:

När är det BF?

Svar: 31 oktober. Det går snabbt nu. 😊
Charlotte Karlsson

Kommentera här: