Hur hanterar man den informationen?

Jag var på ultraljud idag på Östra. Anledningen var att jag har haft högt blodtryck tidigare (men slutade med medicinen i samband med att Thilda föddes, det vill säga för sex år sedan). Barnmorskan tyckte egentligen att det var lite "onödigt" då jag inte haft några problem sedan dess men doktorn hade skickat en remiss till Östra efter att ha tittat på min journal.
 
Jag, som alltid oroar mig, gick dit med ganska lätta steg och tänkte att det inte skulle vara några problem. Men att det skulle vara mysigt att se den lilla på skärmen. Ligger där och doktorn tar alla mått. Sen går han till datorn och lägger in måtten och säger sedan att han vill titta på flöden också. Det var bara att gå tillbaka till britsen och lägga sig. "Bra" säger han efter en stund och går tillbaka till datorn. Det visade sig att bebisen är lite liten. Beräknad födselvikt 2,2 kg. 
 
Jag har en tid bokad igen om 3 veckor. Jag kan inte påverka det (jag frågade om jag skulle börja äta för två...) så det är bara att vänta. Jag ska dock hålla kolla på den lillas rörelser, men det gjorde jag innan också. Det finns många sätt att stressa upp sig om man vill. 
 
Så frågan är vad jag gör med informtionen. Tror att jag helt enkelt ska försöka att inte tänka på det. Det hjälper inte bebisen om jag oroar mig och stressar upp mig. 💓
 
 
Nu ska jag ta tag i mina studier. 
 
 
Ha en härlig måndag och start på veckan! 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: