Några steg framåt varje dag

Imorgon blilr det skola igen för Thilda för idag är hon helt bra. Det ser Thilda verkligen fram emot! Jag ser också fram emot att kunna fokusera fullt på studierna. 
 
Idag har vi tömt resterande lådor på bottenvåningen och fått lite ordning i kaoset på övervåningen. Men det är bäst att hålla sig från övervåningen för det är lätt att få panik bland alla saker. Borde kanske visa bilder men kan inte med...
 
Nu har vi bara tre vakuumpåsar kvar med kläder på soffan, som jag inte vet vad jag ska göra med. Och tavlor, många tavlor. De får nog flytta upp helg enkelt. 
 
Annars har vi spelat spel ute. Mysigt! 
 
Jag började dock se suddigt på ena ögat och hann tänka allt möjligt konstigt... men hittade lite ögondroppar och lite senare så var allt bra igen. Puh. Katastroftankarna kommer tydligen lätt fram ibland. 
 
Sen cyklade vi ner till Kärra centrum och köpte en lottorad (som Tom hade bett mig om). Men jag hade tydligen inte förstått honom rätt för man köper tydligen inte bara en rad. Haha. 
 
Thildas cykel var lite strulig och jag insåg att styret inte var ordentligt låst. Vi fick skruvat fast det ordentligt när vi kom hem och även höjt sadeln. 
 
Sen var det dags att ta itu med gräsmattan. Vi har en väldigt snäll granne som har hjälpt oss när vi inte varit här. Väldigt väldigt tacksam för det! 
 
Men gräsklipparen gick såklart inte igång. Insåg att ett batteri inte var laddat och när vi bytt ut det funkade den. I alla fall en liten runda, innan det också tog slut. Nu står de på laddning och vi får göra ett nytt försök imorgon. Det är en ren glädje att klippa med elgräsklipparen, med batteri. Innan hade vi sladd och det var himla bökigt. 
 
 
Men nu är det dags att stänga ner datorn och göra mig iordning för sängen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: