Vi kom i alla fall ut en sväng

Vilket deppigt väder! Men samtidigt mysväder kan man ju kallla det om man vill utöva lite positivt tänkande. 
 
Vi bakade en kladdkaka nu på eftermiddagen. Sen gick vi med återvinningen, i lät duggregn. Riktigt mysigt! Efter det tog vi bilen en sväng. Jag ska till Östra på ultraljud imorgon och ville vara förberedd. Det var tur att vi åkte dit! De håller på och bygger om (och ska så göra under ett år) och det var massa stängda vägar. Körde fel två gånger innan vi hittade rätt. Så nu hoppas jag att det ska gå bra imorgon. Man vet ju inte med morgontrafiken. Kan ju vara bra att veta inför själva dagen också... tänk stressen om jag då inte hade vetat vart jag skulle. 
 
På väg hem fick Thilda sin önskan uppfylld. McDonald's. Vi tog en Drive through (Drive in?) och köpte ett Happy meal. Jag var inte alls sugen och stekte istället en korv för korv med bröd hemma (och åt med klyftpotatis jag hade i kylen sedan innan). Tyvärr hade Thildas mat kallnat väl hemma, men hon var nöjd ändå. 💓
 
 
 
Igår gjorde vi tacos. Också en Thilda-favorit. 
 
 
Nu ser vi fram emot en ny vecka. Thilda längtar till skolan! Jag ser fram emot att jobba vidare med mina kurser, mot kommande deadlines. 
 
Hoppas att du haft en skön helg!
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: